Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

“Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Oryantasyon Programı”

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi 4. Sınıf Klinik Uygulama Dersi kapsamında, 02.10.2024, 03.10.2024 ve 07.10.2024 tarihlerinde, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitim salonunda, Gülhane Hemşirelik Fakültesi 4. sınıf öğrencileri ve 4. sınıf sorumlusu öğretim elemanlarının katılımı ile "Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Uygulama Oryantasyon Programı" gerçekleştirilmiştir.

Programda Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Hemşiresi Yasemin Özkan tarafından “Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yerleşkesi, fiziki imkanları, idari işleyişi, sağlık bakım hizmetleri yapılanması, hastane enfeksiyonlarının önlenmesi, hastane atık yönetim politikaları, iş kazası bildirim basamakları” konularına yönelik eğitim verilmiştir.