Lütfen telefonunuzu dik konuma getiriniz.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 4. Sınıf Klinik Oryantasyon Programı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi dördüncü sınıf oryantasyon programı 30.09.2024- 01.10.2024 tarihlerinde öğrenciler ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Program, Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Emine İYİGÜN’ün açılış konuşmaları ile başlamıştır. Programda, klinik uygulamanın tanıtımı ve hedefleri, klinik uygulamada enfeksiyon kontrol önlemleri, tıbbi atık yönetimi kesici-delici alet kutusu kullanımı sıfır atık, hemşirelik süreci ve hemşirelikte akılcı ilaç uygulamalarının sunumları gerçekleştirilmiştir. İkinci gün programı, dördüncü sınıf öğrencileri ve ilgili öğretim elemanlarının “Akılcı İlaç Uygulamaları”na katılımı ile devam etmiştir.