Dekanın Mesajı

GÜLHANE HEMŞİRELİK FAKÜLTEMİZE HOŞGELDİNİZ…

Gülhane Hemşirelik Fakültesi, 1985 yılından günümüze ülkemizde hemşirelik eğitiminde köklü ve lider kurumlardan biridir. Eğitimde amacımız; koruyucu, tedavi edici ve rehabilite edici alanlarda bireyin, ailenin ve toplumun sağlık bakım gereksinimlerini bütüncül yaklaşımla karşılayan, yaşam boyu öğrenmenin önemini benimseyen, bilimsel, teknolojik ve güncel uygulamaları izleyerek kendini geliştirebilen, takım çalışması yapabilen, eleştirel düşünebilen, mesleki etik değerlere sahip, lider vasıflı ve mesleklerini dünyanın her yerinde icra edebilecek yetkinlikte mezunlar vermektir.

Gülhane Hemşirelik Fakültemizin uluslararası tecrübeye sahip dinamik ve gelişime açık bir akademik kadrosu bulunmaktadır. Bu akademik kadro, yenilikçi lisans, yüksek lisans ve doktora programları yürütmenin yanı sıra, hemşirelik mesleğine de önemli katkılar sağlamaktadır. Bu çalışmalarla gurur duyuyor, mükemmele ulaşmak için daha fazla çalışıyor ve mesleki gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Öğrencilerimize; mesleki bilgi ve becerilerini en üst düzeyde tutmaları için sürekli kendilerini geliştirmelerini, takım çalışması bilincine sahip olmalarını, etik değerlere ve hemşirelik yeminine her zaman bağlı kalarak, insan sağlığını korumayı ve geliştirmeyi bir amaç olarak görmelerini tavsiye ediyorum.

Birlikte daha iyi bir geleceğe yürümek dileğiyle…

Prof. Dr. Emine İYİGÜN
Dekan