Eğitim Sunumları ve Materyal Tasarımı Şöleni

Gülhane Hemşirelik Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı müfredatında yer alan Hemşirelikte Öğretim Dersi kapsamında 4 Ocak ve 11 Ocak 2024 tarihinde, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Emine İYİGÜN’ün katılımları ile “Eğitim Sunumları ve Materyal Tasarımı Şöleni”  düzenlenmiştir. Etkinliğe Hemşirelikte Öğretim dersini alan 3. sınıf öğrenciler ve ders kurulunda yer alan öğretim elemanları katılmıştır.  Hemşirelikte Öğretim Dersi Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Hatice AYHAN koordinatörlüğünde yürütülen ve 179 öğrencinin yer aldığı ders kapsamında okulumuz öğretim elemanlarından; Prof. Dr. Hatice AYHAN, Doç. Dr. Gülşah KÖK, Dr. Öğr. Üyesi Miray AKSU, Dr. Öğr. Üyesi Akile KARAASLAN EŞER, Öğr. Gör. Senem DUMAN, Öğr. Gör Leyla YAMAN ÜZÜMCÜ danışmanlığında, “Sağlık Eğitimi, Hasta Eğitimi ve Hizmet İçi Eğitim” kategorisinde toplam 18 proje planlanmış ve grup temsilcisi öğrenciler tarafından sunumlar gerçekleştirilmiştir. Bu şölende “Kendi Kendine Vulva Muayenesi Eğitimi” birinci, “İlkokul Öğretmenlerine Yönelik İlk Yardım Eğitimi” ikinci, “Çocuk Hastalarda Stoma Bakımı Eğitimi” ise üçüncü olmuştur. Dereceye giren gruplara başarı belgeleri verilmiştir.