‘Ruhsal Hastalığı Olan Bireyleri DAMGALA-MA’

Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından 30.05.2024 tarihinde Antares Alışveriş Merkezi’nde ‘Ruhsal Hastalığı Olan Bireyleri DAMGALA-MA’ konulu toplumsal etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik, Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve psikiyatri hemşireliği dersi klinik uygulamasında olan 3. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında alışveriş merkezine gelenler tarafından ruhsal hastalıklar ile ilgili merak edilen sorular yanıtlanmış olup, ruhsal hastalıklar hakkında bilgilendirmeler yapılmış ve 3. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanmış broşürler dağıtılmıştır. İlgi yoğunluğunun fazla olduğu etkinlikte toplumumuzun ruhsal hastalıklar konusunda bilgilendirilmeye ihtiyaçlarının olduğu ve etkinliğin faydalı olduğu görülmüştür.