4. Sınıf Klinik Uygulama-1 Dersi Ders Değerlendirme Toplantısı

11.01.2024 tarihinde Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice AYHAN, 4. Sınıf Klinik Uygulama Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Miray AKSU, Fakülte Sekreteri, Eğitim ve Plan Program Birimi, Öğrenci İşleri Birimi ve Klinik Uygulama-I dersi alan öğrencilerimizin katılımları ile Fakülte amfisinde ders değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı programı Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hatice AYHAN’ın konuşmaları ile başlamış sonrasında klinik uygulama ziyaretleri sırasında öğrencilerle tartışılan konulardan “ Kanıta Dayalı Uygulamalar” sunumu Göğüs Hastalıkları kliniği rotasyonunda bulunan öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Program Klinik Uygulama-I ders rotasyon gruplarında bulunan klinikler tarafından öğrencilerimize verilmiş olan teşekkür belgelerinin takdimi ile sürmüştür. Program mezun aşamasına gelmiş olan öğrencilerimiz için belge takdimi ve güzel temennilerin sunulması ile tamamlanmıştır.