Öğretim Destek Programı "Soru Hazırlama Teknikleri Eğitimi"

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi tarafından Öğretim Destek Programı kapsamında 05 Ocak 2024 tarihinde, öğretim elemanlarına yönelik olarak “Soru Hazırlama Teknikleri” konulu eğitim düzenlenmiştir. Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Emine İYİGÜN koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimde, eğitici olarak Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge ALTINTAŞ, Ankara Üniversitesi Eğitim Programları İzleme Komisyonu üyesi ve Ortak Dersler Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ömer KUTLU katılmıştır. Eğitim Gülhane Hemşirelik Fakültesinde görevli 24 akademik personelin katılımı ile gerçekleşmiştir.