Kolorektal Kanser Farkındalık Etkinliği

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi ve Gülhane Tıp Fakültesi iş birliği ile düzenlenen “Kolorektal Kanser Farkındalık Etkinliği” 26 Mart 2024 tarihinde Prof. Dr. Cevdet ERDÖL Konferans Salonu’nda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’ın katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine İYİGÜN ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı-Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK’in açılış konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Müjdat TURAN, Prof. Dr. Hatice AYHAN ve Prof. Dr. Ferdana PİRİNÇÇİ SAPMAZ konuşma yapmıştır. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan broşürlerin dağıtımı ve mahalle sakinlerine kolonoskopi randevusu planlanmıştır.