Gülhane Hemşirelik Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Gülhane Hemşirelik Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Gülhane Hemşirelik Yüksekokulu’nun son mezunları için 17 Haziran 2021 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL’ün katılımıyla mezuniyet töreni gerçekleştirilmiştir. Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben Dekanımız Sayın Prof. Dr. Emine İYİGÜN’ün konuşmaları, mezunlar adına yüksekokul birincisinin konuşması ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL’ün konuşmaları devam etmiştir.

Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Gülten GÜVENÇ tarafından 2020-2021 yılı mezunlarına Hemşirelik Andı okutulmuştur. Mezunlara diplomalarının verilmesinin ardından yüksekokul birincisi tarafından yaş kütüğüne sembol çakılmış ve Gülhane Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri tarafından mezunlara meslek ışığı verilmiştir. Mezunların keplerini atması ile mezuniyet töreni sonlanmıştır.

27-06-2021

Haber Galerisi